22/09/2023: RVV Reet – KFC Enting 3-1

Opnieuw geen overwinning afgelopen vrijdag, zelfs geen gelijkspel deze keer. RVV Reet kwam snedig voor de dag en liet een efficiëntie zien waar wij Entingers niet aan konden tippen. Het stond al 2-0 bij de rust, na een penalty en een knappe volley aan de tweede paal. Aan de overkant een heel ander verhaal: genoeg kansen, maar de koelbloedigheid van onze spitsen ontbrak en de Reetse doelman was in uitzonderlijk goeie doen. Zelfs toen twee Reetse verdedigers elkaar de enkels van onder het lijf tackelden en Jornn VA – nochtans in goeie doen – de bal van op de kleine backlijn maar binnen te duwen had, wilde het ding er niet in.

Na de rust weinig beterschap: Enting verloor de greep op het middenveld en kwam nog maar weinig aan kansen toe. Jornn maakte z’n misser(s) wel nog goed met de aansluitingstreffer, maar een gelijkmaker zat er nooit in.

Volgende week vrijdag spelen we tegen Veteran, een match die na het printen van de kalender nog toegevoegd is. Tijd voor de eerste drie puntjes! We zijn al twee keer met een heel mooi spelersaantal aan de aftrap verschenen, laat ons dat tegen Veteran opnieuw doen, mannen. Hier moet je zijn om te bevestigen.