31/03/2017: FC Enting – Zwervers 1-4

Perfect voetbalweer tegen een traditionele tegenstander. Al heeft Zwervers een fameuze verjongingskuur ondergaan en dat hebben we geweten. Jammerlijk detail, Zwervers wil niet meer tegen ons voetballen omdat ze volgend jaar enkel competitie spelen. Ander en slechter.

Enting kwam al snel 1-0 voor via Wim W. Gaandeweg werd duidelijk dat Zwervers veel beter was, met jong, snel, bewegelijk en simpel spelende manschappen. Na een zeldzame flater van Rik DT werd het al snel 1-1. Toen gekwetste supporter Dave, deze keer zonder hete patat in de mond, DC het alom bekende “hete kroketjes” (benaming van flater voor vroegere doelman Mike M) riep, kon Mike M, ditmaal als speler, zijn lach niet inhouden. Een mooi moment om zien hoe Enting met een flater omgaat. Even later was het al 1-2 na een onhoudbaar afstandsschot.

De tweede helft was nog maar net bezig of het stond al 1-4. Het gevolg van een pijlsnelle tegenaanval en een wederom perfect afstandsschot. Een zware afstraffing leek in de maak maar de verdediging van Enting gaf alles om erger te voorkomen en zo ook geschiedde. De Zwervers kregen nog weinig grote kansen en zo bleef het 1-4. Enting kon zelf amper iets klaar spelen. Dat het 1-4 bleef was vooral te danken aan verdedigende middenvelder Robin C, die nagenoeg al zijn duellen won. Als enige Schelle jongere speelde hij werkelijk een fantastische wedstrijd. Jammer genoeg was hij de enige.

Niet al te hard teleurgesteld werden er nog menige pinten en andere geestrijke dranken door Enting tot zich genomen en zo voetballen we ons richting laatste maand van het seizoen.

Volgende week spelen we op zondag op het altijd idyllische Rumst tegen SVKLE. Dus vrouwen, kindjes en gepensioneerden, allen welkom op deze mooie ochtendmatch.

Jochen

Spreuk van de week

Voelt je poep aan alsof je een hele dag hebt liggen rijden op de kasseien.

Dan heeft je vrouw weer stiekem met jou en de voorbinddildo willen vrijen