24/03/2017: FC Ward – FC Enting 3-3

Na een geslaagd gouden schoen gala stonden 15 Entingers paraat. Na de oproep van Matrasja waren er dit keer ook supporters op verplaatsing. Boezemvrienden en mode goeroe’s Tom R en Dave DC volgden de gehele wedstrijd. Waarvoor dank, want het was niet Enting’s beste en mooiste match. Net als voor andere Belgische en buitenlandse topclubs is het moeilijk om een constant hoog presteren vast te houden, zeker na de absolute topprestatie van vorige week.

Een altijd leuke verplaatsing tegen FC Ward, naast het spoor. Enting kwam al snel achter maar even later kon runner up in de gouden schoen Davy B met een mooie stifter gelijkmaken. Verder had deze helft weinig om handen. De tweede helft kwam Enting voor via een mekkerende Tim C (zou hij ook zo negatief zagen als T1 bij Schelle Sport, één reeksje hoger??) op corner van Thomas F. Maar FC Ward wist via een magistraal afstandsschot al na 1 minuut gelijk te maken. Even later kwam Enting opnieuw voor, ditmaal via Wim W. Maar Ward kon al even rap weer gelijkmaken, wederom via hun zelfde speler, andermaal via een mooi loeihard schot. Geen verhaal voor onze doelman Rik.

Een 3-3 gelijkspel in een wedstrijd waar Enting zeker niet de betere was, maar wel een hoop inzet toonde. Lenn was, net als vorige week, één van de sterke Entingers. Verder weinig topprestaties. Wel 2 come backs. Eén van Thomas F, hij verviel in zijn oude kwaal, te veel met de bal lopen, met hetzelfde resultaat, nada. De opmerkelijkste kombak was, na een jaar blessureleed, van Entingicoon Donaldinho. Fysiek nog verre van ok, maar nog steeds spelend met dezelfde verfijndheid als een Garrincha in zijn beste jaren. Een perfect strakke swoeng voorzet van op de achterlijn leidde de 3-2 in. Mooi en vooral fijn om terug met Donaldinho te zijn.

Na de wedstrijd vooral een enorm goedgezinde kersverse gouden schoen, Steven R. die maar wat fier rondliep. Of hoe een gouden schoen een carrière, ja zelfs een leven kan opfleuren!

Tot snel

Uw del

Jochen C

Spreuk van de week:

Zegt uw vrouw vol te hangen met snot door pollen want ‘t is lente

Dan zijn het waarschijnlijk klodders zaad van vele bukake venten!

One thought on “24/03/2017: FC Ward – FC Enting 3-3

Comments are closed.