09/04/2017: SVKLE – FC Enting 4-0

Zomerse temperaturen, schaars geklede vrouwen, mooi dik groen geurend gras en blinkende bezwete mannenlijven. Wie heeft dan nog een fletse hotdog nodig? Blijkbaar de oude rakkers en andere supporters van Enting die, ondanks halve beloftes, hun poes stuurden. Oké, het werd geen hoogstaande wedstrijd. Maar het was wel zéér gezellig vertoeven op een vroege zomer zondag ochtend. En een ideaal moment om te bewegen voor DE echte finale vanuit de luie zetel te volgen.

Onbegrijpelijk dat Enting amper aan genoeg spelers geraakte. Coach Dennis H riep Wim B nog eens op, wiens schoenen door vrouwlief op een sluwe wijze om zeep waren geholpen. Ook Jornn VA en Tim Cools waren van de partij ondanks dat ze verplichtingen hadden met hun andere, mindere ploeg. Tof werk. SVKLE, duidelijk enkele kwalitietsejaculaties ondergaan tijdens de winterstop, kwam erg sterk voor de dag. Zo kwam het via een mooie lob al vlug 1-0 voor. Enting kreeg enkele kansen, maar SVKLE zeker ook. Het wist oververdiend te winnen met 4-0. Enting kwam overal een stap te kort. Enkel Joos zette mijn inziens een sterke prestatie neer op de mat.

Toch weinig teleurgestelde gezichten. Want wat mals gras aan de billen, wat fris gerstenat aan de lippen en wat wit vrouwenvlees voor de ogen doet de pijn van verlies al snel verzachten.

Enkele uren later zagen we hoe een overschot aan kracht zelfs een groot tekort aan tactisch vernuft doet goedmaken in een stoffige helletocht. De echte entinger had dan al wat kleur gepakt in het altijd mondaine Rumst. Of hoe een eenvoudige zondag een topdag kan worden.

Uw steeds ouder en melig wordende man met de pen

Jochen C

Spreuk van de week:

Heb je drek in de nek na de sprint

Hing je te dicht in’t gat uit de wind